Lieve mensen,

Na veel wikken en wegen heb ik het moeilijke besluit genomen om mijn praktijk tot 1 juli 2020 te sluiten. Mijn besluit is gebaseerd op een combinatie van de COVID-19 situatie samen met privéomstandigheden.

Hiermee wil ik duidelijkheid creëren voor alle aanstaande ouders.

Heel graag hoop ik jullie te ontmoeten vanaf 1 juli in mijn praktijk.
Voor iedereen een heel goede gezondheid gewenst!

Met vriendelijke groet,
Gytha Cuppen

Wat kan ik verwachten?

Persoonlijke, enthousiaste aandacht

Mijn doel is jullie leuke beelden van je kind te laten zien al voor de geboorte. Leuk voor nu en voor later, blijvende herinneringen op foto en usb.  Je laat niet dagelijks een pretecho maken, vaak kijk je hier al weken naar uit. Daarom bied ik de zwangerschapsecho aan in een ontspannen en huiselijke sfeer in een rustige omgeving.

Persoonlijke, enthousiaste aandacht en een kwalitatief goede echo vind ik erg belangrijk.  Samen kun je dan op groot beeldscherm je baby zien bewegen in je buik, het hartje zien kloppen en soms zelfs zien spelen. Bij een 3D/4D echo komt het vaak voor dat er een handje, voetje, navelstreng in een gedeelte van het gezicht zichtbaar is. Ook liggen de kindjes vaak met 1 kant van het gezicht in/ tegen de placenta.

Soms zijn er aanstaande ouders die andere verwachtingen hebben van de echo. Dit komt omdat vaak de allermooiste pretecho’s op websites worden geplaatst. Persoonlijk vind ik dit juist het mooie van de echo, je baby in zijn natuurlijke omgeving. Ik heb bewust gekozen om de gangbare echo’s als voorbeeld te gebruiken.

Ik bied een uitgebreid pakket aan van verschillende soorten pretecho's, dit kan variëren van een geslachtsbepaling die vanaf 15 weken wordt aangeboden, tot een zeer uitgebreide  3D/4D echo. 

Met de alpinion e-cube 15, een hoog aangeschreven academisch apparaat, heb ik het allernieuwste op echo gebied in huis waardoor ik een pretecho met de nieuwste techniek voor jullie kan verzorgen.

Bij alle echo’s krijg je foto’s op goed kwalitatief papier, de hele sessie met geluid op USB en een fotolijstje met je eigen foto naar keuze. Leuk om meteen op de babykamer te plaatsen!